Antal Besökare

söndag 8 september 2013

Liza Minnelli "Single Ladies"

Det här är ett klipp ur filmen "Sex & the City 2" där Liza Minnelli och två dansöser framför "Single Ladies" på ett bröllop. Det är lite skakig sång med mycket Liza-vibrato och en kul take på Beyonce's koreografi, som i sin tur är inspirerad av ett nummer Bob Fosse gjorde åt sin fru Gwen Verdon för 40 år sedan i en tv-show. Så allt går i cirklar. Liza har ju jobbat mycket med Fosse och det syns.

4 kommentarer:

  1. Intressant. Finns inte Bob Fosses koreografi att se någonstans?

    SvaraRadera
  2. Förresten, Hans, kan du inte bädda in dina klipp med iframe? Kan inte se klippen på bloggen direkt på iPad. Får leta på YouTube för att se dem.

    SvaraRadera
  3. Hur gör man då? Jag får försöka. Jag vill att man ska kunna se dem i iPaden eller telefonen.

    SvaraRadera
  4. Vet inte hur du infogar i dag. Konstigt att Blogger inte ser till att göra YouTube-klipp som iFrames hos dig. Det gör de på de Blogger-bloggar jag har.

    Men även om det fungerar brukar Blogger läga in videos stora som frimärken. Bättre gå till YouTube, välja "dela" och "Bädda in" och kopiera koden som dyker upp där.
    I Blogger går du sedan in i HTML-fliken och klistrar in iFrame-koden. För videon ovan skulle den se ut så här:
    Du kan i YouTube i inbäddning välja storlek på klippet.

    Här är t ex kod för Liza-klippet. Om du vill testa så byt ut parentes ( mot < i början och slutet och klistra in det i posten ovan i HTML-läge

    (iframe width="640" height="480" src="//www.youtube.com/embed/WS_orFxZoww?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe)

    SvaraRadera